| Print | |
Rise or Nan (indian bread) like a side dish for every menu, NEW Potatoes with Indian herbs..Week: 08.03. - 12.03. Monday1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7) 2. Lamb Vindaloo (jehněčí kostky ve velmi pálivé omáčce) 100g 129Kč 3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 100g 109Kč (7,8) 4. Mattar Paneer (ind. sýr s hráškem v kari omáčce) 100g 109Kč (7,8) Tuesday1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7) 2. Turkey Do Piyaza (krůtí maso s cibulí a rajčaty v omáčce) 100g 129Kč (7,8) 3. Chicken Lemon (kuřecí maso v omáčce citrónové chuti) 100g 109Kč (7,8) 4. Mattar Mushroom (hrášek se žampiony v kari omáčce) 100g 109Kč (7,8) Wednesday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 27Kč (1,3,7) 2. Chicken Tikka (kuřecí kousky marinované ve směsi koření) 100g 129Kč (7,8) 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 100g 109Kč (7,8) 4. Navratan Korma (směs zeleniny a ind. sýra v jemné omáčce) 100g 109Kč (7,8) Thursday1. Mushroom soup (houbová polévka) 27Kč (1,7) 2. Kangaroo Madras (klokaní kostky ve stř. pálivé omáčce) 100g 129Kč 3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 100g 109Kč (7,8) 4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 100g 109Kč (7,8) Friday1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7) 2. Deer Masala (jelení kousky v jemně pálivé omáčce) 100g 129Kč (7,8) 3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 100g 109Kč (7,8) 4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 100g 109Kč (7,8)
Contained allergens are written in brackets behind the meal. List of allergens in czech: 1 Obiloviny obsahující lepek |